Good Morning Vespisti,

the Vespa Club Milano under the aegis of Vespa World Club and Vespa Club Italy, invites you to participate in the European Championship Gymkhana that will take place on Sunday 23 July at the beautiful setting of the "IDROSCALO MILAN GALLERIES" in Milan.

On the weekend of 26-27 July, the park entrance, the parking vans, the camper area and the camping area... will be completely FREE!!!

Participation fee €15.00: included Welkome Kit-two Manche-breakfast-afternoon snack-MotoASI insurance and Gymkhana awards.

The awards will take place on the magnificent "Stage on the water".

The VC Milano will welcome you to the Park on Saturday 26th and Sunday 27th to assist you with all your needs.

More info:
Http://www.vespaclubmilano.it/evento/316_campionato-europeo--regionale-gimkana
Maps: https://goo.gl/maps/hZqCYzEtpzC2
Tel: + 39 328 5663888

Program:

Saturday
11.00-19.00 Presence of VCMilano boys to assist you with all your Needs.
20.00-22.30 Dinner (by reservation)

Sunday
09:00 Opening Registration
10:00 first Manche European Championship-to follow the second