Hier ein Update zur Anmeldung zu den Vespa Wordl Days 2016, welches wir soeben vom Vespa World Club erhalten haben:

"From VCF Webpage;please review for booking times;

FULL ENTRY (with gala dinner)

OPENING: 12.19.2015 19:00 to 12.26.2015 19:00.
REGISTRATION LINK: www.vespaclub.eu/registrationV2/
USERNAME PASSWORD + provided by VESPA CLUB NATIONAL
SELECT « Vespa World Days 2016 FULL France entry » (1750 seats)
FILL IN FIELDS: Click on « add person » to add a participant (please validate your choice).
On January 2016: each pre-registered participant will receive a confirmation email for his/her registration as well as payment Options  (raffle …)
Registration will be valid exclusively after payment through this sole  procedure.

From registration Nr. 1751 onwards, all registrations will AUTOMATICALLY  be « LIGHT ENTRY » ones.