Folgende Informationen zu den Belgian Vespa Days haben wir vom VC Tessenderlo erhalten, das Anmeldeformular ist beim Vespa Club Austria unter info@vespaclub.at erhältlich:

Dear Vespa Lover,

This year’s Belgian Vespa Days will be organised by Vespa Club Tessenderlo.

Members of official Vespa Clubs affiliated to Vespa World Club can already buy their tickets during an exclusive presale. This pre sale period has already started and will end February 28th, 2017. From March 1st on, ticket sales are open to everyone.

Attached you can find a spreadsheet which can be used to bundle the registrations for your Club. After filling it out, please send it back to belgianvespadays2017@gmail.com. Your registrations will be confirmed only after the total amount due has been received at the bank account with number BE40 0689 3099 0263. Description: Club name + total number of participants BVD2017.

Price: €60 / person, camping €15 / person

Programme:

Friday, August 25th: Welcome

Saturday, August 26th: Breakfast, Vespa ride, lunch, Vespa ride, gala dinner & party

Sunday, August 27th: breakfast, record attempt & Italian Market

For the full programme and all updates on our event, feel free to follow us on Facebook

We hope to see you in August!

Kind regards,

Bart Bastijns