Good evening to all Presidents,

Unfortunately we had some problems with our Bank concerning acception of international payments. According to that, we had to leave them and seek a new one. Regarding to this we must to open a dedicated account at the new bank what is take time for non-profit civil organizations (like us) in Hungary.
After some slow administrative crosschecks the new bank (OTP) will activate the account than we will able to describe the method of payment for you.

Payment period for FULL ENTRYes will start next week: 23rd January, 2019.
Payment deadline for FULL ENTRYes: 15th February, 2019.

Remember that what we adviced to you previously. From next Wednesday we will able to accept payments for Vespa World Days 2019 in Zánka from www.xe.com, www.transferwise.com and standard international bank transfers.

All payments must be done in Forint HUF. (Do not pay in Euro's or other currency)

After that, here is some good news :)
All type of participation pass booking going well. Most of you contacted us with some issue regarding registration and we did our best for give you a good solution on it. Thank you for the cooperation and patience.

You can find a short statistic with actual figures country by country

Nation

Kosovo

SUMM

still available

Concerning any upcoming question, please feel free to contact me!

Best Regards,
Marton

Mit der Saison 2019 dürfen wir 3 neue Mitgliedclubs im Dachverband Vespa Club Austria aufnehmen!

Wir begrüßen sehr herzlich:

Liebe Vespafreunde, Liebe Mitglieder,

die aktualisierte Homepage des VC Hungary über die Vespa World Days 2019 ist seit heute online und wird laut ungarischen Verband kontinuierlich optimiert..

Die Registrierung für FULL ENTRY wird am 15. Dezember, 15:00 CET über die Vespa World Club Datenbank starten. 2500 Full Entry Nennungen werden verfügbar sein.

Full Entry Nenngeld = 28000 HUF

Die Registrierung für LIGHT ENTRY startet am 15. Jänner um 15:00 CET.
LIGHT ENTRY Nenngeld = 21500 HUF

Für Kinder sind folgende Registrierungsvarianten verfügbar:
a) Kinder unter 14 Jahre: LE ohne Welcome package gratis
b) Full Entry Registrierung zum regulären Tarif.

Die Nennung ist nur für Vespa World Club Mitglieder möglich.

Bitte wendet Euch rechtzeitig an Euren Club-Administrator, damit dieser die Anmeldung eures Clubs vorbereiten kann.

mit besten Grüßen
Euer Vorstandsteam

Der Vespa Club Eferding und die Vespa Bande Alkoven laden zur Vesparallye für Schaltroller
durch die wunderschöne Gegend rund um den Nationalpark Kalkalpen.