Mit der Saison 2019 dürfen wir 3 neue Mitgliedclubs im Dachverband Vespa Club Austria aufnehmen!

Wir begrüßen sehr herzlich:

Liebe Vespafreunde, Liebe Mitglieder,

die aktualisierte Homepage des VC Hungary über die Vespa World Days 2019 ist seit heute online und wird laut ungarischen Verband kontinuierlich optimiert..

Die Registrierung für FULL ENTRY wird am 15. Dezember, 15:00 CET über die Vespa World Club Datenbank starten. 2500 Full Entry Nennungen werden verfügbar sein.

Full Entry Nenngeld = 28000 HUF

Die Registrierung für LIGHT ENTRY startet am 15. Jänner um 15:00 CET.
LIGHT ENTRY Nenngeld = 21500 HUF

Für Kinder sind folgende Registrierungsvarianten verfügbar:
a) Kinder unter 14 Jahre: LE ohne Welcome package gratis
b) Full Entry Registrierung zum regulären Tarif.

Die Nennung ist nur für Vespa World Club Mitglieder möglich.

Bitte wendet Euch rechtzeitig an Euren Club-Administrator, damit dieser die Anmeldung eures Clubs vorbereiten kann.

mit besten Grüßen
Euer Vorstandsteam

Der Vespa Club Eferding und die Vespa Bande Alkoven laden zur Vesparallye für Schaltroller
durch die wunderschöne Gegend rund um den Nationalpark Kalkalpen.

Dear All,

We have good news on booking of Zánka Resort accomodations!

From their side the booking period starting from now for VWD 2019.

Important! It is only available the period of 5th to 10th June 2019

If you know which one suit you, write an email to Zanka Resort, they will reply to you with the details.
vespa2019@zankaevent.com

Participants can choose from the following accommodation types:

Szobaárak REGGELIVEL

40 500 HUF

54 000 HUF

67 500 HUF

Abowe mentioned prices not includes IFA (tax on turism 400HUF/person/night over age 18) and parking fee (payable at first enter 2500HUF/car; car+trailer; truck, but NOT for sooters)

Zanka Resort will put a statement on individual accomodation confirmations: "This confirmation is not give auhorization for the holder attending VWD2019 event."

As we communicated before, at the begining the first 500 beds will available for reservation, but don’t worry, there will be more accomodations (2000 beds) become available soon at the Zánka Event Venue. We planning that, next booking term going to open in mid October.
(Be noted for that 9-10th June is Pentecost.)

There are several accomodation possibilities for disabled people.

Pets are nor allowed at the accomodation houses. They allowed at Vespa Village and the on site Camping place.

Best Regards,
Marton

Attachments:
Download this file (VWD2019_accomodation_info_en.pdf)VWD2019_accomodation_info_en.pdf[ ]1728 kB