Dear Vespisti,

Pascoli Mauro and Baldisserri Roberto, presidents of the "Vespa Club Ravenna" and of the "Vespa Club Romagna",

are pleased to invite you to “Raduno Internazionale Registro Storico Vespa” (International Vespa History Register event), "La Bella In Mostra" elegance competition dedicated to the 70th anniversary of the Vespa 125 in Italy.

This event will be in Ravenna (Italy) on the 07-08-09-10 June 2018.

The event is reserved for the all Vespa And APE Piaggio built from 1946 to 1976.

The maximum number possible of Vespa is n°300  with driver and possible passenger. The inscriptions will end when the expected number of n° 300 Vespa has been reached.

In attachment we send you the following files:

- detailed program of the Event

- registration form

- list of affiliated Hotels

We hope to have done you something pleasant and look forward to a kind feedback from you.

Thanks for your attention.

The organizers

Mauro Pascoli and Roberto Baldisserri